Op 1 april 2011 begon ik samen met Guido Cramer aan het avontuur Fanminds. Nu, ruim 2 jaar verder, is het tijd om wederom mijn hart te volgen.

Al geruime tijd spookt er een nieuw bedrijfsidee in mijn hoofd. Een idee dat een zaadje in mijn systeem heeft geplant en simpelweg niet meer los wil laten. Het komende jaar ga ik alles op alles zetten om van dit idee een nieuw bedrijf te bouwen.

Gelukkig laat ik Fanminds in goede staat achter. In 2 jaar tijd zijn we een stabiel bedrijf geworden met een groeiende groep enthousiaste klanten. Ik ben daar trots op en ben er van overtuigd dat Guido ons bedrijf op een goede manier zal voortzetten.

Ben je benieuwd naar mijn exacte vervolgplannen? Ik hoor graag van je
Pills made from natural herbal ingredients:buy clomid australia
generic for astelin nasal spray
buy clomid online usa
price of advair diskus 250 50